Σελίδες

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

 Ο Δόκτωρ Κλεάνθης, ύστερα από μελέτες και έρευνες δεκαετιών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι μολυσμένος από πνευματικούς ιούς, κι ότι χρήζει θεραπείας! Στρώθηκε λοιπόν στη δουλειά, για να μπορέσει να ανακαλύψει το φάρμακο που θα τον θεράπευε από τη μόλυνση! Δυο χρόνια μετά, κι αφού έκανε πολλά πειράματα, κατάφερε να το βρει! Επρόκειτο για τον συνδυασμό τριών αερίων τα οποία, όταν εισπνέονταν από τον ανθρώπινο οργανισμό, δρούσαν αποτελεσματικά και τον βοηθούσαν να θεραπευτεί οριστικά από τον ιό και να μην ξανανοσήσει! Για το θετικό αποτέλεσμα ήταν εντελώς σίγουρος, αφού στις δοκιμές που έκανε, τον είχαν βοηθήσει και κάποιοι εθελοντές, που του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη! Υπήρχε όμως ένα μεγάλο πρόβλημα, που είχε σχέση με τη χορήγησή του. Εντάξει, οι εθελοντές θα δέχονταν να το πάρουν, οι περισσότεροι άνθρωποι όμως, και κυρίως εκείνοι που είχαν πραγματικό πρόβλημα νόσησης, θα το αγνοούσαν. Τι έπρεπε να κάνει λοιπόν, ώστε να μπορέσει να το χορηγήσει σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη; Μόνον αν το έπαιρναν όλοι, υπήρχε η ελπίδα να σωθεί η ανθρωπότητα!

    Αναζητώντας τη λύση του προβλήματος, διαπίστωσε ότι μόνον μία λύση υπήρχε, η μαζική παραγωγή του και η χορήγησή του μέσω της ατμόσφαιρας! Αυτό όμως κι αν ήταν πρόβλημα! Ποια εταιρία, ποιος πολιτικός, ποιος μεγαλόσχημος, θα δεχόταν να προβεί σε μια τέτοιου είδους ενέργεια; Αυτοί όλοι δεν θα έπρεπε να το μάθουν καν! Αφού κυρίως οι πολιτικοί, οι  πλουτοκράτες και οι ρασοφόροι ήταν αυτοί που ''κέρδιζαν'' από την εγκεφαλική νόσο των ανθρώπων!

    Παρόλο που δυσκολευόταν να βρει κάποια λύση στο πρόβλημα της παραγωγής και της διοχέτευσης των αερίων του στην ατμόσφαιρα, εκείνος συνέχισε να ψάχνει. Ώσπου μια νύχτα, εκεί που καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του και ατένιζε τα αστέρια, είδε μια λάμψη και αμέσως μετά ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο να προσγειώνεται στην αυλή της μονοκατοικίας του και δυο ανθρωπόμορφα όντα να εξέρχονται από αυτό. Παραξενεύτηκε και τρόμαξε λίγο από αυτήν την ξαφνική και περίεργη εμφάνιση, αλλά δεν πανικοβλήθηκε! Κατέβηκε κάτω και πήγε να συναντήσει τους εξωγήινους επισκέπτες του, αφού μάλλον τέτοιοι ήταν.

    ''Καλώς τους'', αρκέστηκε μόνο να πει!

    Εκείνοι δεν απάντησαν και αρκέστηκαν να τον αρπάξουν και να τον βάλουν μέσα στο σκάφος τους! Αμέσως μετά το σκάφος απογειώθηκε κι εξαφανίστηκε στον ουρανό!

    ''Πού με πάτε;'' ούρλιαξε ο Κλεάνθης, συνειδητοποιώντας ότι δεν θα ξαναδεί τη Γη.

    ''Σε πάμε εκεί που σου αξίζει'', άκουσε μια άγνωστη αντρική φωνή να του απαντά.

    Γύρισε να δει ποιος του μίλησε και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό! Μέσα στο θάλαμο του ιπτάμενου μέσου που ταξίδευε, εκτός από εκείνους του δύο που έμοιαζαν σαν εξωγήινοι, βρίσκονταν και τρεις άνθρωποι, τρεις γήινοι. Ο ένας ήταν ένας ρασοφόρος, ο άλλος ήταν ένας κυριλέ τζιτζιφιόγκος και ο τρίτος ήταν ένας αστυνομικός.

    Και τότε κατάλαβε τι γινόταν. Προφανώς η συγκλονιστική ανακάλυψή του και οι προθέσεις του είχαν γίνει γνωστές στις αρχές, με επακόλουθο την απόφαση  να τον εξαφανίσουν! Σιγά μην επέτρεπαν την εγκεφαλική θεραπεία των ανθρώπων και να έχαναν τα προνόμιά τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: